Microneedling?

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.


zeer geschikt voor de volgende indicaties:

  • Rimpels worden minder diep
  • Huidtoon egaliseren
  • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
  • Verminderen/verhelderen van pigmentvlekken
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
  • Verfijning van grove poriën
  • Een mooie gezonde glow
  • Striae


Huidreactie:

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt, omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageen vorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!
Het advies vanuit ons is daarom ook om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan, zodat wij in een korte periode alles uit uw huid kunnen halen!


Diamond dermabrasie?


Diamond microdermabrasie voor een gladde en gezonde huid.

Diamond-dermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert.

Deze procedure verwijdert huidonvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u de diamond-dermabrasiebehandeling ondergaan als een losse behandeling of in kuurverband.

Diamond-dermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van producten met werkstoffen, omdat de huid deze nu beter kan opnemen. Hierdoor is de behandeling ook uiterst effectief in combinatie met een meso therapie.

Diamond-dermabrasie is toepasbaar bij de volgende problemen:

• Anti-aging door de door zon beschadigde huid;

• Verbetering van de doorbloeding van een rokershuid;

• Vermindering van fijne lijntjes en vergrootte poriën;

• Vermindering van ouderdomsvlekken;

• Vermindering van oppervlakkige acnelittekens;

• Vermindering van mee-eters (blackheads en whiteheads);

• Vermindering van de vette huid;

• Verbetering van de algehele gezondheid van de huid.Cryo faical?

Cryo Facelift behandeling voor een mooie en strakke huid

Met de Cryo Facelift gezichtsbehandeling richten we ons puur op de huid van het gezicht.Het voelt fijn aan en werkt zeer rustgevend. Na de eerste behandeling zal het resultaat al goed te zien zijn.

Je doorbloeding neemt enorm toe door de Cryo Facelift behandeling. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd en de behandeling een detox werking heeft. Door de kouprikkel worden de frybroblasten geactiveerd waardoor je nieuw collageen en elastine aanmaakt. Rimpels verminderen, poriën verkleinen en de algehele elasticiteit van je huid verhoogt. Hierdoor voelt de huid zachter aan en wordt deze gladder en strakker. Het mooie is bovendien dat de Cryo Facelift een 100% natuurlijke behandeling is.

Resultaten Cryo Facelift treatment

* Verstevigen van de weefsels

* Versteviging van de spieren

* Vermindering van rimpels

* Volume creëren in de lippen

* Verwijdering/vermindering van de dubbele kin

* Huidverjonging

* Verstevigen en liften van het gelaat

* Liften en verstrakken van het gezicht

* Verstrakken van de kaaklijn

* Verbetering van gezichtscontouren

* Verminderen van hamsterwangen

* Stimulatie van de collageenproductie

* Verminderen van vochtophopingen

* Verminderen van Acne, Rosacea en couperose

* Verminderen van roodheid

* Werkt ontstekingsremmend