Alexandrite laser en nd: YAG-laser in één

 

De GentleMax Pro is de absolute top in laser ontharen. Het staat bekend om een snelle behandeling met een effectief resultaat. Niet onbelangrijk: de behandeling is vrijwel geheel pijnloos.

Met deze laser kunnen wij veilig en snel uw ongewenste haargroei definitief verwijderen. Gemiddeld zijn er in het lichaam 4-6 behandelingen nodig.

De GentleMax Pro combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de nd:YAG-laser voor de donkere huid. Wij stellen het apparaat dus af op uw huid voor het beste resultaat.

 

 

  • 100% Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling 
  • Minder behandelingen 

 

 

Definitief ontharen

Om u comfortabel en pijnloos te kunnen ontharen, werkt Just mel met een nieuw type laser: de GentleMax Pro.Dankzij de innovatieve lasertechnieken en ons unieke behandelprotocol heeft u minder behandelingen nodig. Ons apparaat is een combinatie van twee typen lasers: de Alexandrite laser voor lichte huidtypes en de nd:YAG-laser voor donkere huidtypes. Daarom kunnen we ieder huid- of haartype behandelen met de GentleMax Pro.

Hoe werkt laserontharing met de GentleMax Pro laser?

Voordat de behandeling begint, krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het laserlicht. Vervolgens start de laserspecialiste met de behandeling. Gemiddeld bent u al met zo’n 10 tot 60 minuten klaar, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde koelingstechnologie die er op dit moment bestaat, is de behandeling pijnloos.

100% veilig

Onze laser geven exact de juiste energie om lasershots goed te laten doordringen in de haarfollikels. Het zijn de enige laser met geïntegreerde temperatuurmeting, waardoor hij de huid 100% veilig behandelt. Constante koeling maakt de behandeling nagenoeg pijnloos. 


Welk resultaat kan ik verwachten?

Permanente haarreductie tussen de 90-99% na 4-6 behandelingen. Bij JUSTMEL staat kwaliteit&hygiëne op nummer 1!!

Daarom werken wij enkel met wegwerp handoekken en met werelds meest krachtige lasers!!